Szolgáltatások

 

Minden cég egyedi, és mindenkinek más eszközökre, platformokra van szüksége ahhoz, hogy elérjük a közönségét és a kitűzött célokat.

Nem lesz elég csak egy jó logó, vagy csupán a tökéletesített Instagram posztok ahhoz, hogy minden kerek legyen. Az összehangolt, egységes kommunikációd és megjelenésed viszont biztosan eredményeket fog hozni.

Egyik eszköz a másik sikerét támogatja; már az elejétől fogva, ahogy megkeresel feltérképezem a márkád és rövid konkurencia elemzést végzek, hogy javasolni tudjak neked a szolgáltatásaim közül.

Lehet, hogy lesz több kérdésem, és a céljaidról is kifaggatlak, mindezt azért, hogy teljesen személyre tudjam szabni az ajánlatom.

Szolgáltatások

Amiben segíteni tudok neked

Közösségi média

Közösségi média teljeskörű menedzsment

Tartalomgyártás Facebookra, Instagramra, TikTokra

Ami nem csak arról szól, hogy „Na akkor posztoljunk ki ma is gyorsan valamit instára”.

Egy előre tűpontosan megtervezett, a vállalati stratégiába beillesztett social media terv számokban mérhető eredményeket hoz. Egy jó poszt, videó eléri a célközönséged, aktivitásra bírja őket, erősíti és építi a márkád.

Mindehhez kellenek a magas minőségben készült, kreatív, saját fotók, videók a közösségi média lehetőségeit kimaxolva megírt szövegek, a jó időzítés és azok az apró trükkök, amelyek nagyon sokat számítanak.

Tovább olvasom

Ha a kezembe adod vállalkozásod közösségi oldalainak kezelését nem csak az elérésed, forgalmad és a szabad időd növekszik meg, hanem lekerül egy nagy teher is a válladról. Nem kell többet görcsösen posztolnod. Én megtervezek, leegyeztetek veled mindent és után követek, hogy egyre több megrendelésed és ügyfeled legyen a social media felületeidről.

Hírlevél kampányok

Hírlevél kampányok

Ugye te sem írtad le a hírlevelet, mint marketingeszközt? Mai napig az egyik legolcsóbb lehetőség, amely nagyon jól konvertál, ha a megfelelő listára– tehát nem vásárolt e-mail címekre – küldjük ki. Az igényes, tartalmas és azonnali vásárlási lehetőséget kínáló levelek hidd el, hogy célba fognak érni.

Ha szeretnéd „csalit” készítünk, hogy legyen elég feliratkozód, összekötjük a weblapod a hírlevélküldő rendszerrel, hírleveleket tervezünk, automatizmusokat építünk ki (frenetikusan megnövelik a bevételed) akár hírlevél sorozatot is.

Szövegírás

Blog és - PR Cikkek írása, kreatív, konverziót növelő szövegírás

Tudatosan felépített keresőoptimalizált cikkek, amelyek vonzzák a kattintásokat és átkattintásokat. Természetesen rejtetten csábító marketingüzenetekkel, melyek az olvasóidra hatni fognak.

Legyen szó termékoldal vagy főoldali beköszönő szövegről, engem a minél nagyobb konverzió elérése vezérel.

A jó szöveg pont olyan hosszú, mint amekkorát befogad az olvasóközönséged, választ ad minden kérdésre, újat mond, olvasása élményt ad, minden része érthető és eléri a te általad kért célt. És az egyik legfontosabb; a te stílusod beleépítem a szövegeidbe, hiszen így lesz igazán szerethető és hiteles.

Arculattervezés

Teljeskörű arculattervezés, grafikai tervezés

Vállalkozásod stílusa köszön vissza az arculati elemekben, a közönségednek azonnal lesz egy benyomása a termékeidről és a szolgáltatásaidról. A minősége meghatározza, hogy azok az érdeklődők találnak-e el hozzád, akiket valójában szeretnél.

Egy jó arculat minden apró eleme teszi professzionálisan teljessé az összbenyomást. Messze menőkig tapasztalt grafikus partnereim segítségével alkotjuk meg azokat az arculati jegyeket – logó, névjegykártya, hirdetési kreatívok stb. – amelyeket nem kell évente frissítened és átterveztetned, mert időtállóak, és rögtön a sajátodnak fogod érezni. Addig tervezzük, amíg nem így lesz!

Hirdetések kezelése

Hirdetések kezelése

Őszinte leszek, az organikus terjeszkedés híve vagyok elsősorban. DE tudom, hogy van olyan eset, vannak olyan szegmensek amikor kikerülhetetlen a fizetett hirdetés – Facebookon, Instagramon, Google-ben -. Ill. ha téged is kíváncsivá tesz, hogy mi lesz az eredmény, vajon megtérül-e a befektetett összeg egy hirdetési kampány során, keress meg feltétlen. Minősített Google Adwords és Analytics szakértő partnereim a biztosíték arra, hogy hirdetéseid is maximálisan hozzá fognak tenni a vállalkozásod sikeréhez.  

Fotózás

Termék, kreatív, esemény fotózás

Nekem az egyik kedvenc részem a marketingen belül – az Instagram fénykorában elengedhetetlen, hogy olykor a fotóink többet mondjanak ezer szónál. Profi fotósaim saját műteremmel és eszközparkkal, valamint több évtizedes tapasztalattal alkotják meg a tökéletes képet, legyen az teljesen „steril” fehér hátteres termékfotó a webáruházadba, vagy kreatív, „lifestyle” fotó az instafeed-be.

Rendezvények szervezése

Rendezvények szervezése

A személyes találkozó lehetősége a közönségeddel egy kivételes alkalom, hiszen nem történik meg minden héten, de még csak minden hónapban sem. Termékbemutató, sajtóreggeli, új üzletnyitás, workshop? Imádom a pezsgést és imádom felejthetetlenül különlegessé varázsolni a rendezvényed. Több száz, sokszor több ezer fős rendezvénnyel a hátam mögött teszek róla, hogy amellett, hogy mindenki jól érezze magát a márkád is minél inkább erőssebbé váljon.

Tanácsadás

Konzultáció, tanácsadás

Konkrét problémád van, elakadtál valahol és nem látod merre tovább, szeretnéd kitisztázni a kommunikációd, megfogalmazni a konkrét üzeneted?

Keress meg akkor is, ha szeretnéd te magad vállalkozásod marketingkommunikációját szervezni, de szükséged van egy erős alapra akár az elinduláshoz, akár a kitöréshez.

Árak

Szeretem megismerni a történeted és a konkrét elképzelésed, ill. hogy éppen merre tartasz az utadon, mielőtt kiajánlok egy árat. A fenti szolgáltatások esetében annyi mindentől fog függeni az ajánlatom – milyen időtartamban és mennyiségben gondolkodsz, mennyire komplex szolgáltatást igényelsz, vannak-e saját képeid a posztokhoz, vagy szeretnéd, hogy én tervezzem meg őket -; éppen ezért az előzetes megbeszélés alatt körvonalazódott tervek alapján fogok egyedi árakat ajánlani számodra.