Örülök, hogy itt vagy,

én Demus Kriszti vagyok!

Demus Kriszti

Örülök, hogy itt vagy,

én Demus Kriszti vagyok!

2010 óta dolgozom marketing területen, korábbi munkahelyeimnek igazán hálás lehetek, hiszen mindig szabad kezet kapva, a próbálkozásaim és kreatív szárnyaim sosem letörve, a marketing valamennyi ágazatában kipróbálhattam magam. Így szereztem tapasztalatot mind az offline, mind az online vonalon; ahogy a B2B és a B2C szektorban is.

A nagyvállalatai és KKV-nál eltöltött évek alatt egyre inkább éreztem, hogy munkáim során azt élvezem leginkább, amikor a női lelkeket, női agyat kell megfelelő üzenettel vásárlásra bírnom.

Ahogy ez egyre inkább letisztult bennem, úgy egyre több ilyen megkeresés talált be az ismerősök ajánlásának köszönhetően.

Mindeközben az én életem is a nőiességem kiteljesedésének egy új szintjére lépett, egyre inkább foglalkoztatott a gyermekvállalás kérdése. 

Szerettem volna megélni az „anyuka-létet” is maximálisan, de éreztem, hogy nem tudom elengedni teljesen a szeretett munkám, ami feltölt, inspirál az élet egyéb területein is. Belátva azt, hogy a korábbi jóval több, mint napi 8 órás munkát alkalmazottként nem fogom tudni édesanyaként vállalni még évekig, egyre inkább érett bennem a saját vállalkozás gondolata. A CLOÉ Community Management szinte a kisfiammal egyszerre látott napvilágot.

Nem az elköltött, hanem a megtérülő büdzsében hiszek.

Kreatív, igényes, átgondolt marketingkommunikációval segítem a női vásárlókat megcélzó cégeket abban, hogy minél eredményesebbek legyenek. Az online jelenlét kikerülhetetlen napjainkban, a közönség igényeire szervezetten felépítve természetesen az offline eladásokat is pozitívan befolyásolja.

Rengeteg lehetőséget tesztelve megvan a növekedést, fejlődést biztosító eszköztáram.

Nem az elköltött, hanem a megtérülő büdzsében hiszek.

Nagyon fontos számomra, hogy ismerjelek, nem csak a terméked, téged is.  Nem megrendelőként, hanem partnerként szeretem kezelni az ügyfeleket. Minden igényed, kívánságod igyekszem a marketing legjobb eszközeivel párosítani, hogy minél gyorsabban elérje vállalkozásod a kívánt növekedést, sikert.

Akik már megtiszteltek bizalmukkal

MOMiAm
DiVino Kecskemét
Shape of Me
Bubbaland
Modbag
Fehéren Lebben
Újvilág
Tilto
Barcsik
Vizslafotózás
Idézőjel
"Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem Krisztit. Maximális profizmussal, hozzáállással vègzi munkàjàt. A mai világban ritka olyannal dolgozni aki vidáman, önzetlenül ès segítőkészen àll a feladatokhoz. Mindig lehet rá számítani, egy szó mint 100 csak jókat tudok róla mondani."
 
Király-Virág Anita tulajdonos
MOMiAM
"Kriszti munkájára, kreativizmusára, ötleteire és pozitív, tettrekész hozzáállására mindig lehet számítani! Színt vitt és lendületet a DiVino Kecskemét social media megjelenésébe. A fotók és szövegek abszolút visszaadják bárunk hangulatát. Mindemellett nagyon rugalmas és segítőkész, maximalista és precíz! Jó szívvel ajánlom őt!"
 
Egyed Szandra Bár menedzser
DiVino Kecskemét
"Ajánlás alapján kerestem meg a Cloe Community Management-et.
Rögtön megvolt az összhang közöttünk.
Nagyon szeretem Kriszti lelkes, szakértő, lendületes és kreatív látásmódját, rugalmas hozzáállását, a csodaszép színvonalas posztokat, amiket készít.
Azonnal mindenre van egy szuper ötlete, nagyon elégedett vagyok a munkájával!
Számomra ilyen egy prémium szolgáltatás."
 
Takács-Kristóf Eszter tulajdonos
Fehéren Lebben Menyasszonyi Ruhaszalon

“Rövid egyeztetés után kezdett el Kriszti dolgozni a webshopunkon. Kitalálta a gondolatainkat anélkül, hogy hosszasan el kellett volna magyarázni mit is szeretnénk. Anyák és kismamák a célközönségünk; számunkra fontos volt, hogy olyasvalaki dolgozzon velünk, aki maga is anyuka. Ezáltal sokkal személyesebb szövegek születtek, az igazi hús-vér anyák igényeit és problémáit figyelembe véve. Hatalmas plusz pont, hogy nem hagyta figyelmen kívül a SEO szempontokat sem szövegírás közben. Ráadásul kaptunk néhány extra tippet is, hogyan alakíthatnánk át felhasználó barátabbá az oldalunkat. Biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni.”

Boda László és Lipovszky Judit tulajdonosok
Bubbaland Prémium babatextil
www.bubbaland.hu

“Kriszti személyében egy olyan együttműködő partnert ismertem meg, aki nem csak profi es gyors, de maximálisan igényes is a munkájára. Az első perctől kezdve egymásra hangolódva tudta es értette mit szeretnék. Minden női márkához csak ajánlani tudom, a női lét a vérében van.”

S. Lilla tulajdonos
Shape of ME LPG Alakformáló Stúdió
www.shapeofme.hu

"Kriszti az egyik leglelkiismeretesebb és legalaposabb marketing szakember, akivel valaha találkoztam. Nem csak tudása, de szíve-lelke is az ügyfélé. A XXI. századi vállalkozók tökéletes támasza! Szeretettel ajánlom, csak nyerhettek vele!"

Kiss Imelda tulajdonos
Tiliteo Beauty és Fotóstúdió
www.tiliteo.hu

"Krisztit bármikor kerestem is, mindig számíthattam a segítségére. Akár egy-két perces telefonbeszélgetés is elég volt olykor, hogy tudjam merre haladjunk tovább. Profizmusának és jelentős tapasztalatának köszönhetően olyan tippeket adott konzultációnk során, amely nagyban segítette az építkezésünk, fejlődésünk."

Barcsik Imre tulajdonos
Barcsik ékszer
www.barcsikekszer.hu