Válaszd ki azt a modult amire legnagyobb szükséged van!

★★★★★

100%-os elégedettség a tanulók visszajelzései alapján

Magyarország egyetlen

WEBSHOP MARKETING KURZUSA 2.0
most modulonként is elérhető

Alakítsd a termékeidet profittá, a látogatókat vásárlóvá és a vásárlókat hűséges törzsvevővé azáltal, hogy alkalmazod a kurzusban bemutatott marketing módszerfolyamatainkat.

★★★★★

„Ez AZ a tanfolyam, ami mellett nincs már szükség egyéb tananyagokra, mert itt mindent megkapsz egyben, egy helyen amire webshopként szükséged van!”

Rigó Emese – emilysoutache.com

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Modern webáruház tulajdonosoknak, e-kereskedelemben tevékenykedőknek és azoknak, akik hamarosan online fogják értékesíteni terméküket.

Lépj be azon márkák és webshopok klubjába, akik online növekedésüket nekem is köszönhetik!

Nézd, egy webáruház indítása ma már szinte gyerekjáték. De olyat létrehozni,

ami szüntelenül csörgeti a kasszát és nem csak
egy a sok 1000 közül?

Nos, az már egészen más történet!

Hányszor érezted már így magad?

Hé, hol vagytok
vásárlók?

Elkészültél a webshoppal, a termékek betárazva. De miért nincs vásárlás? „Azt érzem, hogy nem találom a megfelelő embereket. És ha mégis, miért mennek el vásárlás nélkül…és nem térnek soha vissza?”

Kínai ez az egész
e-kereskedelem

Minden napra újabb kihívások, új probléma. „A termékekre és a termékfejlesztésre kellene koncentrálnom, de ehelyett az online marketing labirintusában találom magam nap, mint nap. Megannyi lehetőség, de mintha egyik sem lenne tökéletes számomra.”

Elég az elvesztegetett időből és pénzből!

A marketing tanfolyamok, a drága eszközök, az üres ígéretek…”Mennyi pénzem és időm ment már el ezekre? Mégse vagyok semmivel sem előrébb.”

Ha igen, akkor már sejted mekkora kihívás valóban hatékony megoldásokat találni az online értékesítés útvesztőiben.

15 éves e-kereskedelmi online marketing múlttal a hátam mögött létrehoztam azt a

Komplex Webshop Marketing Kurzust,
ahol átadom azokat a stratégiákat, amelyekkel számtalan webáruház bevételét sikerült növelnem.

A kurzus moduljai most önállóan is elérhetőek október 30-ig!

Fedezd fel a Webshop Marketing Kurzus 2.0 moduljait, amelyek most először külön-külön is elérhetőek!

Ez a kurzus, mely kifejezetten a webshop tulajdonosok igényeire szabva készült, most még több lehetőséget kínál neked, hogy pontosan azokat a területeket fejleszd, amikre a legnagyobb szükséged van.

Mely területeken válhatsz igazi profivá, ha a moduljainkat választod?

Webshop indítás
Milyen lehetőségeid vannak ha online szeretnél értékesíteni? 
Mi alapján válaszd ki a számodra tökéletes webshop alapot? 
Minden a bérelhető, nyílt forráskódú és egyedi webshopokról. 
Melyikről mit kell tudnod? Összehasonlító elemzéssel segítek döntést hoznod. 
Webshop felépítés

Milyen részeket tartalmazzon egy jól felépített webshop? Mik a webshop kihagyhatatlan elemei, amelyek segítik a felhasználók célját elérni – azaz a gyors, zökkenőmentes és egyszerűen biztonságos vásárlást? 

Kereső - optimalizálás

Olyan általad is kivitelezhető és hatékony SEO megoldások webáruházaknak amely segít az alapoktól az élvonalig eljutni. Hogyan tudod a SEO eszközeit bevetni, hogy javítsd az online jelenléted és növeld az árbevételed? 

E-mail marketing

A tökéletes csali tervezéstől a bemelegítő e-maileken át az automatizmusokig és szegmentációkig mindent elmondok, hogy hogyan lehet a komplex hírlevél rendszered maximálisan jövedelmező….és azt sem hagyom ki, hogy milyen a megnyitást vonzó tárgymező. 

Socila media

Hogyan használd a növekedéshez a social mediat? Konkrét stratégiai ötletek és marketing technikák az Instagram – Facebook – TikTok platformokra. 

Termékszöveg - írás

Hogyan írd meg a webshopod és terméked szövegét, hogy a vásárlód azonnal a kosárba helyezze azt és meg se álljon vele a fizetésig?

Forgalomnövelő online marketing

Jól bevált, tesztelt, kifejezetten webshopokra szabott online marketing módszerek. 

Újra vásároltatási stratégiák

Hogyan lesznek az egyszeri vásárlókból sorozatosan visszatérők? Milyen praktikákat, technikákat alkalmazz, hogy növelni tudd a törzsvásárlóid számát?

Akció - árazási stratégia

Mindent az akciózásról. Hogyan akciózz jól egy webshopon? 15+ akció típus amit webshopként tudsz alkalmazni, és nem csak a rendelésszámod de a profitod is növeli?

Termékfotózás

5 olyan beállítás, amit otthon, low budget kellékekkel is kivitelezni tudsz és a fotóid profi minőségűek és hatásúak lesznek. Az egyszerű webshop fotóktól kezdve a kreatív lifestyle képekig. 

Videós tartalomgyártás

Minden ami az indulásodhoz kell – rögzítés, vágás, feliratok és feliratozás, hang és hangeffektek – olyan eszköz és program javaslatokkal, amik tökéletesen használhatóak ellenben alig kerülnek valamibe. 

Social proof

Az online térben, terméket értékesítőknek alkalmazható 100%-os bizalmat kiépítő social proof technikák amelynek köszönhetően 1 percig nem lesz kérdés, hogy tőled rendeljenek-e?

 

TikTok videók

Hogyan tudsz nem csak elérést és reakciókat, de vásárlásokat is begyűjteni a TikTokról? Kifejezetten termék értékesítésre szabott modul.

Meta hirdetéskezelés

Gyakorlati lépésekkel ismerkedhetsz meg a hirdetések létrehozásához, kezdőtől a haladó szintig. Mindent arról, hogyan hirdess hatékonyan, úgy, hogy többszörösen megtérüljön a hirdetési büdzséd. 

E-mail marketing automatizmus

Az email automatizmusok egy webshop számára kulcsfontosságúak, mégis kevesen alkalmazzák őket. Itt azokat a módszereket ismerheted meg, amelyekkel néhány hét alatt 10-30% bevételnövekedést érhetsz el.

Énmárka

Ebben a modulban megtanulod, hogyan erősítheti meg és emelheti ki a saját énmárkád a webshopod sikerét és hitelességét.

Ne hagy ki ezt a különleges lehetőséget, válaszd ki és szerezd meg csak azt a modult vagy modulokat, amikre a legnagyobb szükséged van, és tedd sikeresebbé webshopodat még az év vége előtt!

Ismerd meg a csapatot, akik a Komplex Webshop Marketing Kurzus mögött vannak:

Szia, Demus Kriszti vagyok,
webshop marketing specialista

Álmaim között egy saját webshop szerepel, az ami neked már valóság.

Bár a termékötleteim még formálódnak, a marketingkoncepció már készen áll a fejemben. Több mint 15 éve irányítom webáruházak marketingjét, és jelen voltam számos sikerprojektben, nagy márkák, mint a Béres és a Swarovski mellett is.

Volt, hogy hibáztam még többet tanultam, és ma már tudom, melyik módszer működik a legjobban. Az online értékesítés a szenvedélyem, és tudom, hogy a megfelelő marketinggel minden webshop sikeres lehet. Ezért hoztam létre a Webshop Marketing Kurzust, hogy neked is átadhassam ezt a tudást!

Küldetésem, hogy a Webshop Marketing Kurzussal mindenki számára elérhetővé tegyem a sikeres online értékesítést.

Tapasztalataim alapján tudom, mennyire meghatározó a sok látogató, a magas konverziós arány, és a visszatérő vásárlók száma a webshopok számára.

Célom, hogy lehetőséget adjak minden webáruház tulajdonosnak arra, hogy álmaik üzletét hozzák létre, maximális konverzióval, ami nem csak bevételt, de szabadságot és új lehetőségeket is kínál.

Kik azok a szakértők, akik tudásukat megosztják veled a kurzusban?

Hernaez Évi

Szövegíró, a Copy Club – zárt szövegírást oktató csoport tulajdonosa

Évi, szövegeivel teljesen új színt hozva a magyar online marketing világába – olyan szövegeket képes írni, amelyek által nem csak te, hanem a közönséged is biztos lesz abban, hogy a terméked különleges, egyedi és a legtökéletesebb a vevőd problémájára – egyszóval, a LEGJOBB. Ezt a módszertant tanítja meg neked is a webshop – és termékszövegíró részben.

Kiss Imelda

Termékfotós, a Tiliteo Fotóstúdió alapító tulajdonosa

Imelda marketingigazgatói pozícióját hagyta fel sok évvel ezelőtt, hogy a szenvedélyének, a fotózásnak éljen. 4 éve lett ezen belül is a termékfotózás a fókusza. Azóta olyan cégeknek készíti termékfotóit, mint a Phillips, a Kifli.hu, Coca-Cola, Bio-Hair, Keve Cosmetics. Az otthoni professzionális termékfotózás részben 5 olyan termékfotózási lehetőséget mutat be, amely után te is stúdió minőségű, kreatív termékfotók elkészítésére leszel képes.

Toldi Miklós

Digitális marketing – és
E-kereskedelmi SEO szakértő

A nyugat-európai és amerikai ügyfélkörének köszönhetően a magyar trendek előtt jóval előrébb járó technikákat itthon is alkalmazva, startupok, kis – és középvállalkozások digitális hatékonyságát növeli egyedileg kidolgozott rendszerével. A keresőoptimalizálás tanulható és a SEO részben abban segít, hogy hogyan tudod javítani keresőoptimalizálással az online jelenléted és növelni a bevételeid.

Rózsavölgyi Gergő

TikTok marketing szakértő

Magyarországon elsőként kezdett el foglalkozni a TikTokkal még 2019-ben.
Több ezer sikeres tanítvány mentorálása, több ezer videó készítése és több ezer óra TikTokozás után bátran ki meri jelenteni, hogy minden terméket és szolgáltatást el lehet adni a TikTokon. Igen, a tiédet is! 
A TikTok kurzusban kifejezetten webshopoknak segít kreatív gondolkodásban, tartalomgyártásban, stratégiában – hogyan add el a terméked a TikTokon? 

Kovács Eszter

Meta Blueprint minősítésű hirdetési szakértő

Eszter kis- és középvállalkozások személyre szabott, eredményes marketing folyamatait alakítja ki fenntarthatóan és közérthetően, fizetett hirdetésekkel és megfelelő értékesítési folyamatokkal. Az elmúlt években 55+ vállalkozás sikerét segítette, kezelve havonta több 10 millió forintos hirdetési büdzsét. Szabadúszóként folyamatosan teljes kapacitással dolgozik.

Boros Lajos

Webshopokra specializálódott email marketing szakértő

Lajosék ügynöksége, a PinX Marketing kimondottan webshopok számára épít email marketing automatizmusokat. Az egyediségük, hogy az ügyfeleik nagy részével sikerdíjas alapon dolgoznak. Lajostól megtanulhatod a kurzus során, hogy hogyan készíts azonnal extra bevételt termelő email marketing automatizmusokat! Ez a tudás aranyat érhet a folyamatosan dráguló hirdetési költségek mellett.

★★★★★

„Kriszti Webshop Marketing Kurzusa sokat segített nekem, hogy elkezdjek túllendülni az elakadásaimon és az alapoktól kezdve átnézzem a webshopomat. Az információkat könnyen emészthető formában osztotta meg, így azonnal el tudtam kezdeni a gyakorlatba ültetni a tanultakat. Számos hiányosságot pótoltam a webshopon, és sok kis apróságnak tűnő finomítással tudtam még profibbá, hitelesebbé és meggyőzőbbé tenni az oldalamat, amit rögtön el is kezdtem érezni a forgalom növekedésében, az oldal látogatottságában és a beérkező viszonteladói megkeresések számában is. Emellett videós tartalomkészítésben is hatalmas szintet léptem, és végre profin tudom megoldani az otthoni termékfotózást is. És még közel sem értem a végére az összeírt listámnak a fejlesztendő dolgokról – de már az is sokat segít, hogy végre úgy érzem, magabiztosabban tudom, hogy mit és hogyan is kellene csinálni ahhoz, hogy egy magasabb szintre lépjek! Hatalmas érték ez a komplex, gyakorlati tudásanyag egy webshop számára! Köszönöm!”

Zsíros Bernadett – mentesbor.hu

Miért más a Komplex Webshop Marketing Kurzus?

Legjobb szakértők egy kurzusban

Közvetlen hozzáférést kapsz a marketing szakma legelismertebb szakembereihez, akik megosztják veled bevált stratégiáikat és trükkjeiket, hogy sikerre vezessék a webshopodat a piacon.

Zéró „bullshit”

Egyszerűen és lényegre törően, a túlzások és kivitelezhetetlen tanácsok mellőzésével. Gyakorlatias, cselekvésre ösztönző javaslatok a webshopod sikeréhez, alapozva valós piaci tapasztalatokra és a vásárlóid valós igényeire.

110%-os elkötelezettségünk az e-kereskedelem felé

Mint szakértők, melletted állunk: nem csak tudást biztosítunk, hanem bármikor készen állunk a segítségedre. A konverziós arányok növelése a mindennapjaink részét képezik, és ezt a szenvedélyt és tapasztalatot osztjuk meg most veled.

Király-Virág Anita (MOMiAM) véleménye a közös munkánkról

Vas Tímea ( TVC Consulting) véleménye a közös munkánkról

Jancsev Barbara (BJB Lago Winery) véleménye a közös munkánkról

Kik profitálhatnak a Webshop Marketing Kurzusból?

Webáruház tulajdonosok, akik felgyorsítanák növekedésüket és a következő szintre emelnék az ügyfél élményt és a forgalmukat.

Akik nem akarnak több időt és pénzt pazarolni egy olyan áruházra, amely nem konvertál megfelelően.

Azok, akik maguk szervezik a marketingjüket és elkerülnék a felesleges költségeket és zsákutcákat, bevált módszerekkel.

Leendő webshop tulajdonosok, akik profi marketinggel szeretnének indulni.

Kis- és középvállalatok, akik online is terjeszkednének, és egy hatékony marketingstratégia segítségét vennék igénybe.

Akik a marketing világa iránt érdeklődnek és szolgáltatásaikkal ügyfeleiket magasabb szinten szeretnék kiszolgálni.

Webshop-tulajdonosok, akiknek a kezükben a tuti termék, de eddig a marketing akadályozta meg a sikerüket, most készek újra próbálkozni egy jól működő stratégiával.

Kiknek biztosan nem való a Webshop Marketing Kurzus?

Azoknak, akik nem hajlandóak időt és energiát fektetni abba, amit tanítunk, és helyette csak fogyasztják a tartalmat cselekvés nélkül.

Te is szeretnél hasonló eredményeket?

★★★★★

“Amint elkezdett Kriszti a márkánk és webshopunk marketingjével foglalkozni elképesztő eredményeink lettek – és ami a legjobb, hogy ezek nem időszakosak voltak, nem csak 1-1 kampány erejéig tartottak ki. Fokozatosan építkezve, hónapról hónapra növekedni tudunk az általa alkalmazott módszereknek köszönhetően. Nem kérdés, hogy bejön, amit ő hoz.”

Király Viktor – MOMiAM és a MANiAM márka tulajdonosa

★★★★★

„Több rendkívül sikeres közös projekt után kijelenthetjük, hogy Krisztiben egy lelkiismeretes, ugyanakkor vérprofi, maximalista szakembert ismertünk meg, akit bátran ajánlunk, ha kezdő vállalkozó vagy és akkor is ha már évek óta benne vagy az e-commerce világában. SEO, Social média vagy Email-marketing… Krisztiben nem fogsz csalódni!”

Lipovszky Judit és Boda László – Bubbaland.hu – tulajdonosok, Év webshopja győztes – 2021 / 2022

Mit mondanak a tanulók a Webshop Marketing Kurzusról?

★★★★★

“Demus Kriszti és a Webshop Marketing Kurzusa számomra meghatározóak voltak. Induló vállalkozóként minden költést megfontol az ember, és Krisztivel egy workshopon találkozva rájöttem, hogy a kurzusa valódi értéket kínál. Ez az a kurzus, amit nem fogsz megbánni, általa olyan tudásra tettem szert és teszek folyamatosan, amiért végtelen hálát érzek neki. Az általa és más szakértők által átadott tudás, mint például profi termékfotózás, szövegírás és SEO optimalizálás, aranyat ér. Kriszti valóban melletted áll a kihívások során, és bátorít, hogy ne add fel. Ha kezdő vagy és szeretnéd növelni webshopod konverzióját, ez a kurzus tökéletes választás lesz. A tartalmak annyira hasznosak, hogy mi esti mese helyett is ezt hallgattuk a Családdal.”

Dalma – Vintana Fashion – vintana.hu

★★★★★

“Kriszti webshop marketing kurzusa rendkívül összeszedett, jelenleg a piacon páratlan tudásanyaggal bír. Ugyan a webáruházam még csak készülő fázisban van, májusban úgy döntöttem, hogy belevágok a kurzusba, és így utólag elmondhatom, hogy abszolút jó döntést hoztam. Az anyagok úgy vannak összerakva, hogy a kezdők is rengeteget tudnak tanulni belőle, ezáltal úgy állunk készen a nyitásra, hogy tisztában vagyunk a legfontosabb lépésekkel és teendőkkel marketing szempontból is. Sok kurzussal szemben itt tömény, egyből hasznosítható tudást kapunk, mindenféle mellébeszélés nélkül. Mindenkinek ajánlom a kurzust, aki a marketing tudását fejleszteni szeretné, és ezzel megadva magának a lehetőséget, hogy mihamarabb nyereséges webáruház tulajdonos lehessen! Köszönjük Kriszti, számítunk Rád a jövőben is!”

Pleskó Balázs

★★★★★

“Egy rendkívül átfogó, részletes, mindenre kiterjedő kurzust állított össze Kriszti. Minden olyan terület helyet kap a tanfolyamban, amire egy vállalkozás jó felépítéséhez, majd felfuttatásához szükség van. Nem általánosságokban beszél, hanem precíz, részletes instrukciókat ad, amik azonnal beépíthetők a vállalkozásunkba – még 5 év vállalkozói lét után is rengeteget lehet belőle tanulni. Ez AZ a tanfolyam, ami mellett nincs már szükség egyéb tananyagokra, mert itt mindent megkapsz egyben, egy helyen. Bár már magában a tanfolyam profi összeállítása is mindent megér, emellett még kiemelném Kriszti végtelen segítőkész és konstruktív hozzáállását. Ezzel a kurzussal teszed a legjobbat a vállalkozásod számára, vágj bele és lépj szintet!”

Rigó Emese – Emily Soutache – emilysoutache.com

★★★★★

“Kriszti tudása az, amire minden vállalkozónak szüksége van, aki hajlandó beletenni a munkát, ami a fejlődéshez kell. Ha megvan az elhatározás és csak a “hogyan” hiányzik ,akkor jószívvel ajánlom Kriszti kurzusát. Nagyon jól érthető, sallangmentes tananyagot és praktikus, azonnal bevethető konkrét tippeket kaptam. Ami tovább erősítette bennem mindvégig, hogy szeretnék vele dolgozni, az a közvetlensége, “elérhetősége”. Mindig éreztem, hogy a válaszaival valóban segíteni szeretne, nemcsak újabb ügyfelet szeretne szerezni.”

Jakócs Zsanett – Inventino Collections – inventinocollections.com

★★★★★

“Egy nagyon jól átgondolt, felépített és könnyen fogyasztható kurzus lett. Szakmailag minőségi, tele példákkal, mit ne csinálj, mit csinálj ajánlásokkal. Rengeteg hasznos tippet adnak, illetve a példák bemutatásával bennem nagyon sok ötlet merült fel a saját webshopom kapcsán, ami esetleg kimaradt, máshogy csinálnám, átdolgoznám. Külkönösen tetszett a webshop létrehozásával kapcsolatos anyagok, így a szövegírás, mi nem maradhat ki egy webshopból rész, DYI foztózás és persze a SEO. Nagyon hasznosnak gondolom és ajánlom minden kezdő vagy haladó webshoptulajdonos, marketinges számára.”

Lévai László – Emerald Vitamin System – emeraldvitaminsystem.hu

★★★★★

“Én nagyon hálás vagyok Krisztinek a segítségért amit kaptam/kapok. Kezdő vállalkozóként, webáruház tulajdonosként sokszor ütközik az ember bizonyos akadályokba és Kriszti abban is segített nekem, hogy fellelkesített és bíztatott. A kurzus alatt pedig olyan praktikákat mutat be amiről nem is gondoltam volna mennyit segít a forgalomnövelésben. Legyen szó akár a dizájnról akár egy kis aprónak hitt beállításról. Kriszti azt mondta nekem, hogy nem tud „alkotni” de igen, bizalmat és lehetőséget. Az én szlogenem: Mert életünk az alkotás, de ez Krisztiéknek is lehetne. Köszönöm szépen, a sok segítséget.”

Horváth-Varga Tímea – HVTkreativ.hu Rózsacsoda – hvtkreativ.hu

★★★★★

“Rendkívül felkészült, gyakorlatias oktatót ismerhettünk meg Kriszti személyében. Célravezető, egzakt ötletekkel színesítette a kurzust. A cégünk sokat profitált belőle és mindezek tudatában csak ajánlani tudjuk.”

MANT just you – Demcsák Tímea és Demcsák Miklós – mantjustyou.com

★★★★★

„Nagyon hasznos anyagokat tartalmaz a kurzus és sok tippet is ad. Komplex tudásanyagot ad át webshop tulajdonosoknak, amivel minden területen javulást lehet elérni a webshop megjelenésétől kezdve a komplex marketingig.”

Pápay Zsófia –  Extravital – extravital.hu

Válaszd ki melyik lenne tökéletes neked!

Válaszd ki, melyik modult szeretnéd megvásárolni és a Pénztár oldalon a További információknál (Rendelés jegyzetek) írd meg!
A megrendelést követően 24 órán belül küldöm a választott modul elérhetőségét neked emailben.

1. rész – Az online értékesítés alapjai – Hogyan kezdj neki? Eligazítalak a lehetőségeid között.

2. rész – Így építsd fel jól a webshopod, hogy a legtöbb konverziót hozza

3. rész – Webshopokra szabott, termékértékesítő online marketing

4. rész – Így akciózz jól, hogy ne csak a bevételed, de a profitod is nőjön

5. rész – Így építs bizalmat webshopként, hogy egy percig se gondolkodjanak azon, hogy tőled vásároljanak-e?

6. rész – Így vedd rá a vevőid, hogy újra nálad vásároljanak! Növeld hatékonyan a törzsvásárlóid számát

7. rész – Énmárka építése eredményesen webshopként

8. rész – Jól működő, bevételt termelő e-mail marketing webáruházaknak

9. rész – Így légy jelen webshopként a social mediaban, hogy növekedni tudj! FB – IG – TikTok

10. rész – Videós tartalomgyártás alapjai – Hogyan kezdj neki és mik lesznek segítségedre?

11. rész – Hogyan írd meg a webshopod és termékleírásaid szövegeit? Előadó: Hernaez Évi

12. rész – Profi mobiltelefonos termékfotózás otthon – low budget kellékekkel Előadó: Kiss Imelda

13. rész – Hatékony SEO megoldások webáruházaknak. Az alapoktól az élvonalig – Előadó: Toldi Miklós

14. rész: Azonnali bevételnövelés e-mail automatizmusokkal – Aranyat érő hírlevéllista – Előadó: Boros Lajos

15.rész: Meta hirdetéskezelés alapok webshoposoknak – Előadó: Kovács Eszter

16. Így add el a terméked a TikTok-on! – Előadó: Rózsavölgyi Gergő

Ár: 16.990 Ft

Ha átutalással szeretnél fizetni, kérlek a hello@cloemarketing.hu e-mail címre írd meg melyik csomagot választod, az e-mail címed amelyhez a hozzáférést kéred, és a számlázási adataid.

Maradtak még kérdéseid? Semmi gond!

A lenti GYIK szekció mindent megválaszol a kurzussal kapcsolatban. Ha mégis kérdeznél, a hello@cloemarketing.hu email címen bátran tedd meg!

Szükséges, hogy legyen egy webshopom mielőtt részt veszek a kurzuson?

Egyáltalán nem kötelező, de a kurzus azoknak lesz hasznos, akiknek már van, vagy tervezik, hogy lesz webshopjuk. Ez a kurzus az e-kereskedelem marketing oldalára összpontosít, nem pedig a webáruház felállítási folyamataira. Nagy hangsúlyt fektetünk a webáruház és a termékoldalak optimalizálási folyamataira – így nem szükséges egy teljesen kiépített áruház.

Hogyan jutok hozzá a kurzushoz?

A fizetést követően egy e-mailt fogsz kapni, amely tartalmaz minden információt, a Webshop Marketing Kurzushoz a bejelentkezésed adatait, a hozzáférésed. A kurzushoz egy saját zárt felületen tudsz majd hozzáférni, amelyre saját e-mail címeddel és jelszóddal tudsz majd belépni. Saját tempódban tudsz majd haladni, így nem kell attól tartanod, hogy bármiről is lemaradsz.

Bármennyiszer megnézhetem a kurzus anyagait?

Természetesen, ahogy ígértem korlátlan hozzáférésed lesz a kurzushoz. Nyugodtan tudsz haladni a saját tempódban és ha kérdésed akad, bármikor újra tudod nézni az egyes részeket.

Mennyi idő amíg feldolgozom az anyagot?

Ez teljesen egyéni kérdés. Amit inkább fontosnak tartok, hogy kezd el az elejéről – az egyes részek úgy épülnek egymásra, hogy segítik egymást, valamint azt is fontosnak tartom, hogy alkalmazd is az ott tanultakat, és kezd el beépíteni. Ez nem megy egyik napról vagy hétről a másikra – éppen ezért nem szabok időkorlátot neki.

Többen dolgozunk a webshopunkban – jöhetünk mind egy áráért?

Sajnos nem. Egy megrendeléshez egy fő fog tudni belépést kapni a saját tanuló felületre.

Megoszthatom másokkal a kurzus anyagait?

A kurzus megvásárlásával vállalod a titoktartást, és azt, hogy nem adod ki másnak a jelszavad, belépési adataid. A rendszer érzékeli ezt, és jogi következményeket vonhat maga után.

Az elhangzott tudásanyagra kizárólag a kurzust megvásárlók jogosultak.

Nekem való a kurzus, ha a teljes marketingem egy profi csapat csinálja?

Amennyiben elégedett vagy velük, a forgalmad növekedésével, marketing folyamataiddal akkor a kurzusra nincs szükséged. A tanfolyam leginkább kezdő webshopoknak, és azoknak lesz segítség akik saját maguk szervezik a marketingjüket és előre szeretnének lépni.

Csatlakozz ma a Webshop Marketing Kurzushoz!

2024 nyárnál előbb nem várható, hogy újra kinyílik!

★★★★★ 100%-os elégedettség a tanulók visszajelzései alapján