Webáruház Marketing Gyorssegély

Turbózd fel a webáruházad 3 költséghatékony online marketing eszközzel – és legyen több látogatód, több vásárlód és még több törzsvevőd!

A Webáruház Gyorssegély erre a 3 alappillérre épül fel:
FORGALOM terelés – BIZALOM kialakítás – újra VÁSÁROLTATÁS

A webáruház mini kurzus még megvásárolható:

Honnan lesznek
vásárlóim?

Végre kész a webshopod, azt hitted a nehezén túl vagy. Regisztráltál a social médiára is, de érzed
már, hogy ezzel nem váltod meg a világot. Hogyan érjek el a posztokkal a célcsoportomhoz? Kik ők
egyáltalán? …és hogyan vegyem rá őket, hogy átkattintsanak a webshopomba?

Hogyan bízzanak bennem annyira, hogy vásároljanak is?

Új vagy a vásárlóidnak – nem ismernek még. Sem téged, sem a terméked. Görcsössé kezdesz válni, mert fogalmad sincs hogyan konvertáld a látogatóid vásárlókká? Nagy a visszafordulási arányod,
mintha nem hinnék el, hogy jók a termékeid.

Lekopnak a vásárlóim –
elegem van!

Végre drágán megszereztem egy vásárlót, de azóta se nézett felém. Mintha elfelejtenének, lehet a konkurenciától vásárolnak inkább. Jó lenne a törzsvevők, visszatérő vevők számát növelnem.

Nem csoda, hogy a statisztikák szerint a friss webáruházak a működésük 120. napját sem érik meg.

…és mindez akkor, amikor az e-kereskedelem szárnyal és az elmúlt években +32-40%-ot tudott itthon növekedni! 2040-re azt feltételezik, hogy a lakossági vásárlások 95%-át valamilyen módon elősegíti majd az e-kereskedelem.

Tudod mi a legdurvább?

A kb. 1500 milliárdnyi Ft * a jelenlegi online eladásokból, még mindig csak az összes kiskereskedelmi vásárlás 10-12%-át teszi ki.

Ez azt jelenti, hogy a BULI MÉG CSAK MOST KEZDŐDIK!

Felteheted a kérdést, akkor miért mond csődöt annyi webáruház pedig a kereslet az egekben és a piac még bőven elbír növekedést, a fogyasztók pedig a covid óta imádnak online vásárolni?

Az igazság az, hogy…

az e-kereskedelemben nem attól lesz valaki sikeres, hogy van egy ’brutáljó’ terméke – hanem attól, ha a nyertes technikákat alkalmazza!

Szia, Demus Kriszti vagyok,
webshop marketing specialista

A legnagyobb álmom az, ami neked már van vagy hamarosan lesz…egy saját webshop.

Még nem született meg a tökéletes termékportfólió gondolata, de a teljes marketing már összeállt a fejemben.

2009 óta, azaz közel 15 éve foglalkozom webáruházak teljeskörű marketingjének az irányításával. Több nagy webshop fejlesztésénél, újra tervezésénél voltam ott a kezdetektől egészen a szárnyaló sikerekig.

Nagyvállalatok online áruházának terveztem meg és kiviteleztem a folyamatos marketingkommunikációját, olyan márkák online értékesítését segítettem, mint a Béres, a Swarovski, a Pandora vagy éppen a Tissot.

Webshop marketing tanácsadóként az elmúlt 10 évben kisebb webshopokat sikerrel virágoztattam fel.

Hibáztam. Tanultam belőlük. Rengeteg e-commerce tréningen, konferencián, kurzuson vettem részt, hogy ez minél kevesebbszer forduljon elő.

Szívügyem és szenvedélyem az online értékesítés – pont azért, amiért saját webshopot is szeretnék. Ha kezemben, a sikerhez elengedhetetlen webshop marketing módszere akkor tudom, hogy legyőzhetetlen lenne.

Nekem az egyik már adott, neked pedig a webshop – segíteni szeretnék abban, hogy maximálisan ki tudj teljesedni a webshopoddal, hiszen a szükséges marketing folyamatok tanulhatóak és kivitelezhetőek számodra is. Neked készítettem a Webáruház Gyorssegély marketing fókuszú minikurzust!

A Webáruház Marketing Gyorssegély segít abban a 3 legfontosabb elemben, amely a több látogatóhoz és több rendeléshez elengedhetetlen:

FORGALMAT terel a webshopodba

segít a BIZALOM kialakításában

a korábbi vevők újra VÁSÁROLTATÁSÁBAN

Látogatók és forgalom nélkül nem lesznek megrendeléseid!

Éppen ezért hoztam létre a Webáruház Marketing Gyorssegély Minikurzust, amellyel 3 olyan eszköz lesz a kezedben, ami segít elérni a végcélod: a minél több rendelést!

Ez a 3 eszköz:

01

Social media

– amely FORGALMAT terel a webshopodba – Tudni fogod hogyan alakítsd ki és vidd sikerre a teljes social media kommunikációd, úgy, hogy azokat a felhasználókat érd el, akik potenciális ügyfeleid lehetnek

02

Social proof tökéletes kihasználása

– amellyel 100% bizalmat fognak neked szavazni, nem lesz kérdés, hogy tőled vásároljanak-e?

03

Email marketing

– amely segít a korábbi látogatóid újra vásárlásra bírni. Az e-mail marketing nem lesz többet a mumusod – megtanulod hogyan kell jól és következetesen alkalmazni a gyors értékesítés érdekében

Király-Virág Anita véleménye a közös munkánkról

Mit kapsz a Webáruház Marketing Gyorssegély Minikurzuson?

3 különálló modult a biztos növekedéshez

Nem az idődet fogom rabolni, és nem jövök az elméleti bullshitekkel. Ellenben rendkívül lényegre törően, sikeres hazai és nemzetközi példákon bemutatva adom át azt a tudást amire szükséged van webshop tulajdonosként a biztos növekedéshez.

Örökös hozzáférés és frissítések

Ahhoz, hogy bármikor elő tudd venni a tananyagot nincs a hozzáférésednek lejárati ideje. Sőt!!! Amennyiben a teljes kurzust ebben a formájában, vagy egyes részeket frissíteni fogok – tudjuk, hogy milyen gyorsan változik az e-kereskedelem – akkor ezeket is biztosítom számodra.

100%-os Pénzvisszafizetési garancia

Biztos vagyok a módszereimben, biztos vagyok a sikeredben. 14 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok, amennyiben végig nézed az összes modult, feldolgozod a kurzus tananyagát, beépíted webshopod folyamataiba, és mégis azt érzed, nem tudod hasznosítani, nincs eredménye.

Így lesz időd arra, hogy kipróbáld és ha továbbra sem vagy elégedett, írj egy üzenetet a vásárlásodtól számított 14. napig, és megnézem tudok-e segíteni még egy ingyenes 30 perces egyéni konzultáció során.

Ha azt látom nem fog menni, kérdés nélkül visszautalom neked a kurzus teljes díját a vásárlásodtól számított 14 napon belül.

Vas Tímea ( TVC Consulting) véleménye a közös munkánkról

Kiknek lesz hasznos a Webáruház Marketing Gyorssegély?

Azoknak a webáruház tulajdonosoknak, vállalkozóknak, akik nem szervezik ki – részben vagy egészben – a marketingjüket egy profi ügynökségnek, és szükségük van valakire, aki végig viszi őket a már tesztelt és jól bevált marketing módszereken zsákutca és méregdrága költések nélkül.

Azoknak, akik webshopot terveznek nyitni hamarosan, és szeretnék, ha a nulladik naptól egy profi marketing rendszerrel robbanna be az áruház.

Azoknak a kis – és középvállalatoknak, akik az offline mellett nyitottak az online kereskedelem felé is, és szeretnék, ha marketing munkatársuk egy briliáns marketingkommunikációval segítené a webshop folyamatos bevételnövekedését.

Azoknak, akik tanulni szeretnének, vonzza őket ez a szakma, szabadúszó marketingesként, virtuális asszisztensként vagy épp webdesignerként, webfejlesztőként szeretnék ügyfélkörük egy magasabb szinten kiszolgálni.

Azoknak a webáruház tulajdonosoknak, akiknek be kellett zárni online áruházukat, mert bár a termékük hitük szerint továbbra is HIÁNYPÓTLÓ és az egyik LEGJOBB a piacon a marketinggel nem tudtak megbirkózni, nem volt elég rendelésük, nem volt rentábilis a webshopjuk működése. Itt az ideje egy újabb esélynek!

“Amint elkezdett Kriszti a márkánk és webshopunk marketingjével foglalkozni elképesztő eredményeink lettek – és ami a legjobb, hogy ezek nem időszakosak voltak, nem csak 1-1 kampány erejéig tartottak ki. Fokozatosan építkezve, hónapról hónapra növekedni tudunk az általa alkalmazott módszereknek köszönhetően. Nem kérdés, hogy bejön, amit ő hoz.”

Király Viktor
MOMiAM és a MANiAM márka tulajdonosa

Mit tartalmaz a Webáruház Marketing Gyorssegély Minikurzus?

» 3 webshop marketing modul: social media, social proof, e-mail marketing

» saját tanulófelület

» örökös hozzáférés a tananyaghoz

» 14 napos pénzvisszafizetési garancia

59 990 Ft helyett 34 990 Ft

Maradtak még kérdéseid? Semmi gond!

A lenti GYIK szekció mindent megválaszol a kurzussal kapcsolatban. Ha mégis kérdeznél, a hello@cloemarketing.hu email címen bátran tedd meg!

Szükséges, hogy legyen egy webshopom mielőtt részt veszek a kurzuson?

Egyáltalán nem kötelező, de a kurzus azoknak lesz hasznos, akiknek már van, vagy tervezik, hogy lesz webshopjuk. Ez a kurzus az e-kereskedelem marketing oldalára összpontosít, nem pedig a webáruház felállítási folyamataira.

Hogyan jutok hozzá a kurzushoz?

A fizetést követően egy e-mailt fogsz kapni, amely tartalmaz minden információt, a Webáruház Marketing Gyorssegély Minikurzushoz a bejelentkezésed adatait, a hozzáférésed. A kurzushoz egy saját zárt felületen tudsz majd hozzáférni, amelyre saját e-mail címeddel és jelszóddal tudsz majd belépni. Saját tempódban tudsz majd haladni, így nem kell attól tartanod, hogy bármiről is lemaradsz.

Bármennyiszer megnézhetem a kurzus anyagait?

Természetesen, ahogy ígértem korlátlan hozzáférésed lesz a kurzushoz. Nyugodtan tudsz haladni a saját tempódban és ha kérdésed akad, bármikor újra tudod nézni az egyes részeket.

Mennyi idő amíg feldolgozom az anyagot?

Ez teljesen egyéni kérdés. Amit inkább fontosnak tartok, hogy kezd el az elejéről – az egyes részek úgy épülnek egymásra, hogy segítik egymást, valamint azt is fontosnak tartom, hogy alkalmazd is az ott tanultakat, és kezd el beépíteni. Ez nem megy egyik napról vagy hétről a másikra – éppen ezért nem szabok időkorlátot neki.

Többen dolgozunk a webshopunkban – jöhetünk mind egy áráért?

Sajnos nem. Egy megrendeléshez egy fő fog tudni belépést kapni a saját tanuló felületre.

Megoszthatom másokkal a kurzus anyagait?

A kurzus megvásárlásával vállalod a titoktartást, és azt, hogy nem adod ki másnak a jelszavad, belépési adataid. A rendszer érzékeli ezt, és jogi következményeket vonhat maga után.

Az elhangzott tudásanyagra kizárólag a kurzust megvásárlók jogosultak.

Nekem való a kurzus, ha a teljes marketingem egy profi csapat csinálja?

Amennyiben elégedett vagy velük, a forgalmad növekedésével, marketing folyamataiddal akkor a kurzusra nincs szükséged. A tanfolyam leginkább kezdő webshopoknak, és azoknak lesz segítség akik saját maguk szervezik a marketingjüket és előre szeretnének lépni.

Berecz-Jancsev Barbara (BJB Lago Winery borásza és tulajdonosa) véleménye a közös munkánkról

“Mára az online marketing megkerülhetetlen része lett az üzleti életnek, ha pedig webshopod van, ez különösen igaz. Több rendkívül sikeres közös projekt után kijelenthetjük, hogy Krisztiben egy lelkiismeretes, ugyanakkor vérprofi, maximalista szakembert ismertünk meg, akit bátran ajánlunk, ha kezdő vállalkozó vagy és akkor is ha már évek óta benne vagy az e-commerce világában. SEO, Social média vagy Email-marketing… Krisztiben nem fogsz csalódni!”

Lipovszky Judit és Boda László
Bubbaland.hu – tulajdonosok, Év webshopja győztes – 2021 / 2022

Márkák, melyek online értékesítését már segítettem:

­*2021-ben 1203 milliárd Ft a bruttó éves forgalom az online kereskedelemben. A 2022-es adatok még nem nyilvánosak, várhatóan 1500 milliárd Ft közelében lesznek. Forrás: ekerstat.hu